lauantai 25. toukokuuta 2013

kuulumisia! <:

Öööö... vähän jäänyt vähemmälle tää kirjottaminen nytten? hupsis, no eipä tässä silleen oo oikeen tapahtunutkaan mitään, koulua,koulua ja koulua, sitten tossa on angiinakin koettu ekaa kertaa elämässä, mihinkä tuli sitten antibiootit. En olis kyl omasta mielestäni ehkä kuitenkaan niitä ihan tarvinu, kun tosiaan olin jo melkeen terve ennen kuin menin terkkarilla käymään KORVAKIVUN takia. Ei se ollutkaan mitään korvajuttua, säteili vaan särky jotenkin sinne.. :D

No ollaan me kavereiden kanssa parit piknikit ja juhlat tässä välissä kuitenkin vietetty, ensimmäisen kerran Hämeen linnalla ja toisella kertaa piknik olikin uimahallin vierellä. On ollut grillijuhlat ja synttärit vietetty. Ei minun synttäreitä, mutta kaverin. (:


Ollaan aina niin edustava pariskunta! ♥

Hiuksia on myöskin värjäilty nyt kahteen otteeseen, mutta ei se hirveästi näy, niin tummat ollut nää latvat aluks, että niissä kestää kyllä saada vaalemmaksi. Minulle myös hommattiin aurinkolasit vahvuuksilla, mikä on todella mukavaa. Ei tarvitse vänkslätä silmälasien ja aurinkolasien kanssa päällekkäin enää! (:


Nytkin pitäisi olla lukemassa kokeisiin, ruotsinkoe oli jo torstaina, en lukenut sitten yhtään! Saa nähä miten siinä sitten käy.. ;o No jäi siitä kuitenki iha jees fiilis, joten oon ihan ok asian kanssa. (: Nytkin pitäisi olla lukemassa kokeisiin, mutta aloinkin ottamaan webkameralla kuvia itsestäni, koska tylsää ja sitten keksinkin, että pitäisi kirjoittaa. (: Ens viikolla oiskin sitten enään historia ja kaks matikan koetta, sitten alkaakin jo aikalailla lomailu! Torstaina olisi retkipäivä, mutta en pääse sinne liukasratapäivän takia. Olisi ollut kyllä ihan mielenkiintoista mennä Heurekaan, koska siellä en ole vielä kertaakaan käynyt! ;o Heurekassa on myös menossa se Body Worlds -näyttely, jonka haluaisin nähdä. Perjantaina onkin sitten jo kokeiden palautukset ja lauantaina kevätjuhla. (:

 Kokeisiin lukufiiliksestä kertoo seuraava kuva!



-Katriina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti